kies-een-expertise-blog

Kies een expertise als virtual assistant

Als virtueel assistent biedt het kiezen van een expertise talloze voordelen voor zowel ​jezelf​ als professional als voor opdrachtgevers ​en​ matchmakers zoals ik.
Je levert een betere kwaliteit, bent van grotere waarde én vooral ook makkelijker te matchen. WIN-WIN-WIN dus voor iedereen.
In deze blog verduidelijk ik graag wat ik hiermee bedoel.  

Als expert VA bied je meer kwaliteit 

Als jij zelf zou investeren in een virtual assistant, zou j​e​ dan kiezen voor iemand die expert is of iemand die van alles een beetje kan? Bij mij is de keuze snel gemaakt, want ik wil graag zoveel mogelijk return on investment (ROI).  

Het is gewoon een gegeven dat VA’s met een specifieke expertise een hogere kwaliteit kunnen leveren. In plaats van een breed scala aan taken aan te pakken, kunnen zij zich richten op één domein. D​a​t betekent dat hun volledige aandacht, energie en kennis toegewijd​ is​ aan het perfectioneren van die specifieke diensten. Door voortdurend te werken binnen jouw specialisatie word je een meester in jouw vak, wat zich vertaalt in hoogwaardige output voor je cliënten

return-on-investment-virtual-assistant

Als jij zelf zou investeren in een virtual assistant, zou j​e​ dan kiezen voor iemand die expert is of iemand die van alles een beetje kan?

Hoger tarief voor hogere ROI 

Daarnaast is het volledig gerechtvaardigd dat j​e​ een hoger tarief vraagt voor jouw expertise dan iemand die gewoon uitvoerend werk levert. Als jij hetzelfde werk doet als iemand anders op een veel hoger niveau of veel sneller, dan ligt de ROI veel hoger en ben je dus letterlijk meer waard.
Opdrachtgevers waarderen dat en zijn bereid te betalen voor diepgaande expertise die waarde toevoegt aan hun projecten. 

Eén expertise om op te focussen

Als generalist ben je vaak bezig om allerlei vaardigheden te verbeteren, afhankelijk van alle verschillende taken die jouw opdrachtgevers aan jou willen uitbesteden.
Telkens moet je weer op zoek gaan naar nieuwe kennis, jezelf verbeteren, je verdiepen in een bepaald vakdomein waar je je ​misschien​ niet comfortabel bij voelt. Expertise opbouwen is een continu proces dat investering en groei vergt, maar als je ​één​ vakdomein kiest en jij je hier echt volledig op toelicht, dan heb je automatisch ook meer focus.

freelancer-met-expertise

Virtual assistant (VA) matchmaking

Het kiezen van een expertise maakt het matchingproces aanzienlijk eenvoudiger. Als jouw vaardigheden en kennisgebied duidelijk zijn gedefinieerd, kunnen matchmakers zoals ik heel concreet op zoek gaan naar een opdracht die volledig bij jou past. Deze gerichte aanpak zorgt voor snellere en betere matches. 

Jouw expertise is jouw kracht!

Als virtueel assistent een expertise kiezen brengt talloze voordelen met zich mee. Naast het vergemakkelijken van het matchingproces, stelt het je in staat om hoogwaardige, op maat gemaakte diensten aan te bieden die vertrouwen opbouwen en cliënten tevredenstellen. Jouw expertise wordt een kostbaar hulpmiddel om de perfecte match te vinden met opdrachtgevers die specifiek jouw vaardigheden en specialisatie nodig hebben. Dus, overweeg zorgvuldig jouw sterke punten en interesses en duik in de wereld van specialisatie. J​e​ toekomstige succes als virtueel assistent kan er afhankelijk van zijn. 

Wat is jouw expertise, VA?

Als matchmaker ben ik hier om je te ondersteunen bij het gericht matchen van jouw expertise met de behoeftes van opdrachtgevers. Door de kracht van specialisatie te omarmen, vergroot je de kans op succesvolle en langdurige samenwerkingen. Samen kunnen we jouw expertise doelgericht inzetten en j​e​ weg naar succes als virtueel assistent efficiënt vormgeven. 

opdrachten-voor-virtual-assitants-via-Ina-De-Becker

Ben jij een remote professional in hoofdberoep met expertise in ​een​ van volgende takken én spreek jij naast Nederlands nog minstens ​één​ andere taal? 

  • Business support: administratie, financiën, HR, agendabeheer, telefonie, e-mail, afsprakenbeheer 
  • Graphic design
  • Foto- en video editing
  • Copywriting
  • SEO/SEA management
  • Social media management
  • Community management
  • Planning- en eventmanagement

Ik match jou met de juiste opdrachtgever op basis van jouw expertise.

Op de hoogte blijven? Dat kan gemakkelijk door Nexus Pursuit te volgen op sociale media en je in te schrijven voor alle blog updates!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *