Ina De Becker, de oprichtster van Nexus Pursuit remote aan het werk

OVER NEXUS PURSUIT

Nexus Pursuit verbindt zaakvoerders
en virtuele assistenten

Oplopende personeelskosten, groter wordende krapte op de arbeidsmarkt, steeds meer én jongere mensen in een burn-out… hoe lang houden we dit nog vol? Niemand heeft nood aan voltijds werken op kantoor tot een pensioenleeftijd die alsmaar opgetrokken wordt.
Neen, je wil voldoening halen uit je job en weten dat je jezelf verder kan ontplooien door het vertrouwen dat je krijgt. Flexibele oplossingen zijn nodig, maar de wetgeving werkt beperkend en daarom kan jij als ondernemer het best samenwerken met andere zelfstandigen.

Een nieuwe manier van werken

Als bezielster van Nexus Pursuit zag ik, Ina De Becker, met een achtergrond in hard & soft HR het potentieel van een nieuwe manier van werken. We kunnen zoveel problemen die vandaag op de arbeidsmarkt heersen heel makkelijk oplossen door remote work op een juiste manier aan te bieden. Denk maar aan schaarste, het vinden van de juiste mensen en mobiliteit. Ik voegde de daad bij het woord en startte in 2019 Nexus Pursuit. Nexus Pursuit staat voor “De Verbinding Nastreven”. Ik wil niet alleen remote professionals met bedrijven verbinden, maar ook de algemene balans tussen privé en werk verbinden.

Als ondernemer zijn we gewoon om alles zelf te doen. Wij streven het allerbeste na voor onze klanten en zijn continu in ons hoofd bezig met hoe we ons merk nóg beter in de markt kunnen zetten. Toch zijn er heel wat energievretende taken die niets te maken hebben met onze core business en net daarom staat mijn netwerk van VA’s klaar om die taken met plezier op zich te nemen. 

Ina met oranje T-shirt voor het raam
Ina met post-its bij de raam van een kantoor

Samenwerken om te groeien

Geen kostbare tijd verliezen aan verplaatsingen én resultaatgericht werken, biedt zowel voor jou als de professional heel wat voordelen. Een uitgebreide taak- en toolanalyse voorafgaand aan de opstart, leidt tot het creëren van een ideale remote werkcultuur om de gewenste resultaten te bereiken.

Zelf heb ik ook uitdagingen ondervonden bij het samenstellen van een goed team die met hetzelfde enthousiasme als mij samenwerken aan de verdere uitbouw van mijn business. Een online business en 100% remote werken, hebben mij de vrijheid gegeven om mijn tijd efficiënter in te delen en te werken tijdens de uren waarop ik het productiefst ben. 

Samenwerken met anderen is een uitdaging, zeker als je teamleden op een andere locatie of zelfs een ander continent werken. Ik werd uitgedaagd met mijn eigen leiderschapskwaliteiten en leerde op een goede manier delegeren zodat anderen wisten wat en wanneer ik dit van hen verwachtte. Zolang je alleen werkt, zal je vroeg of laat aan je maximumcapaciteit zitten. Om te groeien zijn samenwerkingen met anderen nodig. Ook al is dit maar voor enkele uren per week, dit is al een enorme tijdwinst. Virtuele assistenten klaren de klus veel sneller dan jou, omdat ze dagelijks bezig zijn met hun expertise. 

Met mijn eigen jarenlange ervaring als online expert en online teamleader, bij zowel mijn eigen team als teams bij klanten, help ik jou om die ideale samenwerking aan te gaan met virtuele assistenten en/of opdrachtgevers.

Ik ben heel benieuwd naar jouw verhaal en plan graag met jou een virtuele koffie.

Remote working, win-win voor iedereen!

Met Nexus Pursuit breng ik professionals en bedrijven samen volgens het principe van het nieuwe werken. Remote working biedt voordelen aan zowel opdrachtgevers als virtuele assistenten en dat is waar ik nu net het verschil in wil maken. De effectieve stijging van de productiviteit, samen met een toename van het werkgeluk en een sterkere work-life balance betekenen voor mij zoveel meer dan een slogan. 

Remote work en een remote team samenbrengen, dat is mijn expertise. Jij als ondernemer gelukkig, jij als professional gelukkig en wij gelukkig! Rentabiliseer deze win-win voor al wie betrokken is bij jouw onderneming.

Als fervente voorstander van tijds- en  plaatsonafhankelijk werken, geloof ik niet in grenzen. Niet op werkvlak, niet op persoonlijk vlak.  Ik geloof dat wij samen veel kunnen bereiken en er altijd kansen zijn om te groeien. Niet enkel met Nexus Pursuit focus ik op verbinding en online werken.
Ook in de INA community werk ik samen met like-minded ondernemers aan hun droom om te wonen en werken in het buitenland.

Ina met telefoon en laptop, glimlachend, met wit bloemenjurkje
samenwerken-met-nexus-pursuit-professionals

Wil je hier meer over weten?

Schrijf je dan hier in, zodat je zeker niets mist en bij de eerste bent!

Volg je mij al op social media?