Contact

Neem contact op met Nexus Pursuit.

Om je zaak te laten groeien,
is uitbreiding van je team noodzakelijk.

 Daarom wil je graag  één of meer teamleden die flexibel inzetbaar zijn en zelfstandig kunnen werken.
Hierdoor behoud jij je focus op de taken waarvan je energie krijgt en die tot de corebusiness horen.
Dankzij de flexibele inzetbaarheid van Nexus Pursuit Professionals, delegeer je ondersteunende taken zonder
dat je hieraan veel tijd moet spenderen. 

contacteer-ina-als-zaakvoerder-voor-een-remote-team

Met de persoonlijke begeleiding van mij – Ina De Becker, zaakvoerster van Nexus Pursuit – mag je op beide oren slapen. Je weet dat je remote samenwerking in goede banen geleid wordt en dat je contactpersoon ondersteund wordt om expert te blijven in haar of zijn vakgebied.

Deze manier van samenwerken, zorgt niet enkel voor één extra ambassadeur van je zaak, maar al zeker twee. Ben jij overtuigd dat de Nexus Pursuit-manier van werken voor jou is?
Stuur me dan zeker even een berichtje!

Wat betekent samenwerken met mij?

Op basis van ons contactmoment stel ik je kandidaten voor die aansluiten bij jouw behoeften. Dankzij deze ondersteuning focus jij je opnieuw op wat jou echt energie geeft. Je kan een beroep doen op professionals met elk hun expertise van business support tot social media en HR.

Samenwerken met mij betekent samenwerken met een medeondernemer die ook haar team uitgebreid heeft met remote professionals. Hierdoor kreeg ik weer energie van mijn zaak en kon ik ontsnappen aan de dagelijkse rush. Werken op afstand helpt jou  om nog meer resultaatgericht te werken en je onderneming flexibel in te richten.  

Ik kan me voorstellen dat het voor jou een grote stap is om te kiezen voor een nieuwe samenwerking. Misschien is samenwerken met remote professionals nieuw voor jou? Of heb jij in het verleden al enkele  samenwerkingen gehad waar je niet tevreden over was? Ik hoor graag al jouw vragen en twijfels zodat we samen tot een oplossing komen.

samenwerken-met-nexus-pursuit

Contactformulier

boek-een-virtuele-koffie-met-ina

Let’s connect & talk!

Ik kijk ernaar uit om met jou kennis te maken. Boek gerust een virtuele koffie in door te klikken op het icoontje hierboven. Leer mij en Nexus Pursuit al wat beter kennen door te connecteren op LinkedIn en je in te schrijven voor de nieuwste blogs. Tot binnenkort!