Virtual assistants ondersteunen zaakvoerders

Ina De Becker verlicht zaakvoerders hun werkdruk door in te zetten op VA-matchmaking. We zorgen voor de perfect match tussen opdrachtgever en virtueel assistent. Nexus Pursuit helpt je graag om de zoektocht te vergemakkelijken en versnellen.

Gedaan met een te hoge werkdruk

Wil jij niet langer geleefd worden door je zaak? Het is tijd om de focus nu echt te leggen op waar je energie van krijgt in je onderneming en in verder kan groeien. Je hebt maar 24 uur in een dag en die moet je efficiënt indelen, met genoeg aandacht voor je gezondheid, je waardevolle netwerk van geliefden en je persoonlijke groei.

Groei kan je niet alleen verwezenlijken, hiervoor moet je hulp inschakelen en in staat zijn om los te laten. Je ervaart hierdoor meer vrijheid waardoor je met volle goesting weer kan werken aan jouw zaak. Gedaan met te verdrinken in je werk, laat je bedrijf opnieuw groeien. 

Dankzij een remote team neem je met een gerust hart afstand

Als zaakvoerder met ambitie ben je een kei in je vakgebied. Jouw zaak wil je doen groeien, maar je beseft dat je te veel werkt in en voor je zaak in plaats van aan je zaak. Je wil niet langer het gevoel hebben dat jij alle ballen in de lucht moet houden.

Zonder schuldgevoel en onrust je vakantie inplannen en effectief ook met een gerust gevoel afstand kunnen nemen van je werk lukt je momenteel niet. Je weet dat je dit kan oplossen door (meer) personeel en/of automatisering, maar helaas vergt dit ook veel van je nu al schaarse tijd.

Het is niet altijd meteen duidelijk hoe je hieraan moet beginnen, omdat je in je hoofd constant bezig bent met je bedrijf. Waarschijnlijk heb je zelf al ontdekt welke energievretende taken je wil uitbesteden, maar waar vind je één of meerdere sterke teamleden met de nodige kennis en werkethiek?

Moeten het freelancers zijn of werknemers? 
Dat is een vraag die elke ondernemer zich vroeg of laat stelt. De stappen die jij ervaart, wil je delen met een medeondernemer die dezelfde weg is voorafgegaan. Daarom is persoonlijke begeleiding krijgen van een andere ondernemer belangrijk. Daarom ben ik er.

Nice to meet you!

Ik ben Ina De Becker, zaakvoerster van Nexus Pursuit

en jouw contactpersoon in de zoektocht naar geschikte ondersteuning voor jouw behoeften.

De flexibiliteit die gevraagd wordt van jou en jouw onderneming moet je ook kunnen terugvinden in jouw teamleden.

Flexibiliteit als ondernemer is een must

De voorbije jaren ben je als zelfstandige al vaak geconfronteerd geweest met hoe flexibel je onderneming moet zijn om te blijven groeien. Je hebt je meerdere malen in bochten moeten wringen om alles rond te krijgen en je weet hoe snel de toestroom van aanvragen voor je producten of diensten kan wijzigen. De flexibiliteit die gevraagd wordt van jou en jouw onderneming moet je ook kunnen terugvinden in jouw teamleden. 

Bedienden inschakelen in loondienst kan een grote hap uit je budget betekenen. Niet enkel hun prestaties en voordelen kosten je geld, maar ook hun afwezigheden zoals ziekte en verlofperiodes. Studenten aanwerven kunnen personeelskosten verminderen, maar de begeleiding en beperkte aanwezigheden zorgen maar voor een tijdelijke of gedeeltelijke verlaging van de werkdruk. Wat dacht je van samenwerken met andere zelfstandigen die jouw mindset delen? Jouw geld investeren in de groei van een andere lokale ondernemer in plaats van een groot bedrijf met verschillende (buitenlandse) aandeelhouders? 

Die vragen heb ik me in het verleden ook gesteld en daarom heb ik gekozen om zoveel mogelijk samenwerkingen aan te gaan met gelijkgestemde ondernemers. Ik kwam tijdens mijn zoektocht in contact met virtuele professionals die op afstand hun job uitvoeren. Of jouw business zich nu online of offline afspeelt, er zijn altijd taken die op eender welke locatie kunnen uitgevoerd worden. 

Verlicht je werkdruk dankzij een
virtual assistant (VA)

Mijn persoonlijke essentiële to do die ik zelf vaak uitstel, is de voorbereiding van mijn boekhouding. Daarnaast ben ik uit mijn comfortzone getreden wat betreft online zichtbaarheid op sociale media. Ook het vindbaar zijn in zoekmachines vergde veel van mijn energie want ondanks dat SEO en SEA zo belangrijk zijn, ligt dit mij echt niet. Zo zijn er heel wat backoffice taken die noodzakelijk zijn voor het succes van je business die je kan uitbesteden aan enthousiaste experten met een goede werkethiek die hier in tegenstelling tot jou wel energie van krijgen.

Je werkdag kan wel degelijk vlot verlopen, zonder dat jij alle inkomende informatie zelf moet verwerken. Geen pauzes meer kunnen nemen door een overvolle agenda is verleden tijd, dankzij een virtuele assistent (VA) die afspraken inplant en klantaanvragen opvolgt. Geen stress meer voelen door de overload aan informatie en digitaal kunnen detoxen is niet langer een droom, want ook een VA kan jouw social media beheren. Elke VA heeft een eigen expertise om jou verder te helpen.

Samenwerken met een professionele freelancer die op een andere werkplek de taken uitvoert, vermindert niet enkel jouw kosten, maar vergroot ook de kans op het vinden van die ideale kandidaat die jouw werkdruk kan verlichten. Niet enkel jouw dedicated VA staat voor je klaar, maar ook ik sta voor je klaar. 

De voordelen van samenwerken met
Nexus Pursuit professionals.

​​​Nexus Pursuit Professionals zijn niet enkel freelancers, maar ook ondernemers.
Zij werken voor verschillende opdrachtgevers en bouwen daarbovenop ook aan hun eigen business.
Deze professionals worden door mij gestimuleerd om te groeien door het gamma aan opleidingen die ze in hun vakgebied kunnen volgen.
Hun eigen kennis wordt verdiept, waardoor zij jou steeds oplossingen kunnen aanreiken om taken nog efficiënter uit te voeren.

Dankzij mijn netwerk van VA’s met elk hun eigen expertise zorg ik voor een vervanger als jouw contactpersoon met vakantie gaat.
Dit netwerk zorgt er daarnaast voor dat er snel een VA kan ingeschakeld worden wanneer jij ongepland meer taken wil uitbesteden.
Hierdoor blijft jouw onderneming flexibel zonder dat jij jezelf in bochten wringt. 

Door één of meerdere virtuele assistenten met jou te laten samenwerken, zorgt dit voor een unieke uitwisseling van kennis, ervaring en inzichten.
Dat levert je verschillende voordelen op:  

Snelheid

Onze Nexus Pursuit professionals zijn afwisseling gewend en zijn in staat zich vanop afstand snel in te werken binnen je bedrijf. Wees er dus zeker van dat je opdracht snel, efficiënt en kwalitatief zal verlopen. 

Focus op je core business

Doordat jouw dedicated virtuele assistentes onderdeel worden van jouw team en bijdragen aan jouw zakelijke successen, blijf jij je focussen op je core business. Zo kan je je bedrijf optimaliseren om een snellere en efficiëntere groei te garanderen.  

Nieuwe kijk op je business

Jouw remote project door ons laten coördineren, geeft je een nieuwe kijk op de zaak. Externen zorgen namelijk vaak voor een frisse blik en nieuwe, innovatieve ideeën.

Kostenbewust

Door projectmatig te werken, kunnen specialisten volgens jouw financiële wensen worden voorgesteld. Dit kan al vanaf twee uur per week, voor zowel lange als korte projecten. 

Tijd om te genieten van ondernemen

Wil je een flexibele manier van werken met meer kostenefficiëntie, meer productiviteit en een betere work-life balance? Ben jij klaar met het uitstellen van die energievretende taken? Wil jij eindelijk weer met volle goesting werken aan jouw zaak, met dezelfde energie die je had bij de opstart? Dan is het nu tijd om mij te contacteren.

Gedaan met zwoegen tot je erbij neervalt, gedaan met je privéleven opzij te zetten.
Tijd om weer te genieten van ondernemen. Samen maken wij jouw onderneming klaar voor de toekomst!