wij verbinden Virtuele Assistenten met Opdrachtgevers

Nexus Pursuit verbindt virtuele assistenten met opdrachtgevers.
Virtual assistants worden ​ondersteund in hun zakelijke groei dankzij Ina De Becker, zaakvoerster van Nexus Pursuit.

ina-de-becker-va-matchmaking

Het is tijd om te groeien!

Het maakt niet uit als je een startende ondernemer bent of al een paar jaar op de teller hebt staan. Wat voor ons uitmaakt, is dat je opdrachten doet waar je blij van wordt, waar je gepassioneerd door bent en waarbij jij als expert het verschil kan maken met jouw kennis en efficiënte werkwijze.

Misschien slaat je hart zelfs sneller bij het zien van bergen administratie of door problemen op te lossen in de backend van een website, maar ben je nog op zoek naar meer van die opdrachten?

Dan ben je helemaal welkom om je in te schrijven op onze VA-pool! 

ina-de-becker-remote-work

De missie van Ina 

Nice to meet you! Ik ben Ina, zaakvoerster van Nexus Pursuit en verbinder van virtuele assistenten met opdrachtgevers.

Nexus Pursuit staat dan ook letterlijk voor “de verbinding nastreven” en sinds 2019 heb ik hier mijn missie van gemaakt. Ik mocht al heel wat ondernemers helpen bij het implementeren of optimaliseren van telewerk in hun bedrijf.
Daarnaast help ik ook bij het opstarten of optimaliseren van een remote team en dan zijn VA’s de perfecte match om deze twee samen te brengen. 

Hoe ik bij virtueel assistent terechtkwam

In het begin deed ik alles zelf als ondernemer, maar al snel merkte ik dat bepaalde taken nu eenmaal niet voor mij zijn weggelegd. Onder andere social media en SEO vallen compleet buiten mijn expertise dus besloot ik om op zoek te gaan naar samenwerkingen om die taken uit te besteden.
Al snel bleek dat het heel moeilijk was om een goeie match te vinden om energievretende taken aan uit te besteden, zodat ik echt kon focussen op dat waar ik energie van krijg. Denk maar aan het implementeren van telewerk bij bedrijven of het samenstellen van een remote team om opdrachtgevers de best mogelijke ondersteuning te bieden.
Ik besefte plots dat het wel een goed idee kon zijn om deze keer ook zélf een remote team samen te stellen. 

In mijn zoektocht naar remote workers stuitte ik op de term ‘virtual assistant’ en na wat onderzoek leek dit voor mij een hele goeie optie.
Zo werk ik nu ondertussen samen met vier virtual assistants. Elk heeft zijn expertise en werkt tijd- en plaatsonafhankelijk. Met een maandelijkse teammeeting optimaliseren we onze werkwijze en via verschillende tools houden we elkaar up-to-date over taken, videocalls en verdere ontwikkelingen binnen Nexus Pursuit.

In het begin deed ik alles zelf als ondernemer​,​ maar al snel merkte ik dat bepaalde taken nu eenmaal niet voor mij zijn weggelegd.

werken-als-virtual-assistant-met-nexus-pursuit

Herken jij jezelf als virtual assistant?

check-virtuele-assistenten

Jij hebt gekozen om jouw klanten op afstand te ondersteunen​,​ zodat jij geen waardevolle tijd verliest aan verplaatsingen.

virtual-assistant-checklist

Je merkt dat iedereen online actief op zoek is naar klanten en​ dat​ jouw oproepen, reacties, posts​ jammer genoeg​ niet leiden tot het gewenste resultaat.

meer-klanten-virtuele-assistent

De zoveelste opleiding, kennismakingsgesprekken​​,​ aanpassingen aan ​je ​website lokken ​niet de juiste klanten.

Daarom heb jij een andere virtuele professional ​nodig die voor jou op zoek gaat in haar netwerk naar klanten voor jou. Hierdoor moet jij je geen zorgen meer maken of je ​wel ​genoeg klanten ​kan aantrekken ​en moet je al zeker geen opdrachten meer aannemen om financieel rond te komen.

Daarnaast krijg je er een sparringpartner bij die jou als professional aanmoedigt om te groeien, door samen te kijken wat jij nodig hebt om dit te realiseren. VA’s moeten de meest gevraagde profielen zijn van dit tijdperk!​​ ​ ​​
W​​erken op afstand zal de norm worden voor alle telewerkbare functies. De arbeidsmarkt vraagt om flexibele inzetbaarheid, liever gisteren dan morgen. Toch lijkt er een kloof te bestaan tussen opdrachtgevers en dienstverleners. Daarom wil ik ​jou als VA een klankbord geven en ontdekken wat ​je struggles zijn, zodat ik die kloof kan ​​dichten​.

VA-matchmaking

 De ideale virtueel assistent

Ben jij een VA die voldoet aan volgende omschrijving?
Dan helpen we je graag verder met onze VA-pool!
Alles begint tenslotte bij de ideale klant 😉. 

Ina De Becker

Ik ga op zoek naar een match tussen ondernemers en professionals.
Ben je een coach, VA, iemand die opleidingen aanbiedt of heb je nog andere skills om ondernemers te ondersteunen en ontlasten?
Dan breng ik je, na een kennismakingsgesprek, graag in contact met de geschikte contactpersonen en opdrachtgevers. Let’s talk!

virtual-assistant-opdrachten

Wie is Ina De Becker?

Ondernemer & groeicoach die Nexus Pursuit oprichtte met de missie om telewerk het nieuwe normaal te maken. Nu gebruikt ze haar expertise van telewerk en HR om de perfecte match te zoeken tussen VA en opdrachtgever. Connecteer met Ina via onze socials

Wat is de VA-pool?

Met onze VA-pool willen we virtuele assistenten helpen met het vinden van opdrachten die jou blij maken en waarvoor je met plezier in de ochtend opstaat. Met enkele vragen in te vullen krijgen we een zicht op jouw kennis, ervaring en expertise waardoor we op zoek gaan in ons netwerk naar de perfect match qua opdrachten. Je kan je hier aanmelden

Voor welke expertises kan je als VA aanmelden?

Graphic design, SEO copywriting, SEO management, SEA managers, eventplanner, vertalers, social media management, digital marketing, (meertalige) VA in het domein administratie, financiën, HR